Matura Shtetërore 2013, Udhëzimi për Formularin A3
Hits: 392

Matura Shtetërore 2013, Udhëzimi për Formularin A3

Formulari A3 është publikuar dhe po ashtu, sot është shpallur edhe udhëzimi për plotësimin e tij nga kandidatët që duan të garojnë për rreth 7 mijë kuotat e mbetura të paplotësuara.Sipas Agjencisë Kombëtare të Provimeve, formati i Formularit A3 nuk ka pësuar ndryshime, sikurse edhe mënyra e plotësimit, e cila do të bëhet online.

 

 

 

Më poshtë publikohet udhëzimi i plotë:

http://www.mash.gov.al/File/MSH%202013/Udhezime/29.10.2013%20Udhezim%20nr.54,%20dt.29.10.2013.pdf