Skandal, mësuesja bën seks në grup me nxënësit…
Wednesday, 09 October 2013 05:33
Hits: 6825

Skandal, mësuesja bën seks në grup me nxënësit…

Skandalet seksuale të mësueseve në shkolla dita-ditë edhe më i paimagjinueshëm!
I tillë dhe rasti i 28-vjeçares Brittni Nicole Colleps, e cila ngriti në një kategori më të lartë… shijimin e seksit bashkë me një grup nxënësish. Colleps u dëna me pesë vjet heqje lirie. Colleps u gjet fajtore për kryerje të marrëdhënies seksuale në grup në ambientet e shkollës, transmeton Albobserver.
Madje, sipas prokurorisë dhe fakteve të mbledhura, mësuesja Nicole e cila jepte mësimin e gjuhës Angleze, në liceun Kennedale, kishte përsëritur më shumë se dy muaj shpesh herë të njëjtin akt gjatë viti 2011, edhe pse ishte e martuar dhe kishte tre fëmijë.
Skandali plasi ndërsa një video që kishte xhiruar një nxënës gjatë marrëdhënieve në grup, qarkulloi në internet. Menjëherë mësuese dha dorëheqjen dhe u dorëzua në polici. Ndërsa video u transmetua edhe në procesin gjyqësor për t’u bindur trupi gjykues. Tre nga nxënësit e saj deklaruan se ata nuk ndjeheshin viktimë dhe se nuk dëshironin dënimin e mësueses së tyre. Sipas oficerëve të policisë, mësuesja duhej të dënohej, pavarësisht deklaratave të nxënësve, pasi është i papërshtatshëm dhe shkelje ligji marrëdhëniet mësues-nxënës. Ndërsa bashkëshorti i mësueses ndodhej në mision ushtarak kur bashkëshortja e tij, ngriti nivelon e preferencës seksuale.