Sulltanëm?! " I ikën truri" Hyrremit, shfaqet në gjendje skandaloze...
Hits: 2019

Sulltanëm?! " I ikën truri" Hyrremit, shfaqet në gjendje skandaloze...

Ndonëse njihet tashmë si një nga femrat më të bukura në Turqi, ajo këtë radhë ka dashur të shfaqet pak më ndryshe, duke parapëlqyer të tregojë dhe të japë një mesazh se dhe femrat e shëmtuara nuk duhet të kenë komplekse për dukjen e tyre, megjithatë fansat nuk e kanë pëlqyer aspak Hyrremin në këto foto.Hyrrem së fundi është duke e përdorur shumë rrjetin Instagram për kontakt me fansat e saj dhe, së bashku me një mikeshë të saj, ka lyer fytyrën me makijazh të tepërt me qëllim që të shfaqet e shëmtuar e më pas e ka postuar atë në Instagram.Duket larg sulltaneshes se shumedeshiruar, ndersa ka sjelle foto sa komike aq edhe te shpifura per ndjekesit e saj.

Ejona SELIMI