(Foto) Sara Tomasi dhe i dashuri, seks në vaskë dhe kudo...
Hits: 6292

(Foto) Sara Tomasi dhe i dashuri, seks në vaskë dhe kudo...

Sara Tommasi duket e vendosur për të vazhduar karrierën e saj në industrinë e filmave porno, ndersa po punon tashme me Nando Colelli, i dashur i saj dhe njekohesisht koleg per nje prodhim te fundit, xhirimet e te cilit po kryhen ne Budapest. Nga Napoli, cifti ka shfaqur ne Facebook dhe Twitter, mjaft foto ku duken te lumtur dhe te gezuar per marredhenien e tyre, ndersa kane treguar gjithcka pa komplekse, deri edhe marrdheniet e tyre seksuale ne tualet, brenda vaskes, duke shkruar: Ja si e bejme ne...!